بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، سمانه سلطانیپور با اعلام این خبر گفت: این دورههای آموزشی با تدریس دکتر داود ملایی آونجی، مدرس دانشگاه و مدیرگروه حفظ حقوق مالکیت معنوی معاونت صنایعدستی کشور و با همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی و پارک علم و فناوری استان سمنان، 8 و 9 خردادماه در سمنان و شاهرود با حضور برگزار شد.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: این دورههای آموزشی تخصصی با هدف ارتقای سطح دانش و بهروز کردن تولیدات صنایعدستی بر اساس معیارهای ملی و بینالمللی با توجه به رعایت کیفیت، هویت و اصالت، استفاده از مواد اولیه طبیعی و مرغوب، برخورداری از قابلیت بازیافت مواد، رقابتپذیری، بستهبندی مناسب، ابتکار در طراحی و تولید و ... برگزار شد.
سلطانیپور گفت: 150 نفر از شاغلین و هنرمندان دارای مجوز صنایعدستی در شهرستانهای سمنان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، آرادان، دامغان، شاهرود و میامی در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
استان سمنان دارای بیش از چهار هزار و ۵۰۰ هنرمند صنایعدستی است و این افراد در ۵۲ رشته صنایعدستی ازجمله سفال و سرامیک، گلیمبافی، منبت و معرق چوب، گوهر تراشی، زیورآلات سنتی، چاپ قلمکار، نساجی سنتی، سوزندوزی سنتی، نمدمالی، قلمزنی و حولهبافی، مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/